Monday, 10 June 2013

 1 Pcs rm15.00

Borong
100 pcs rm 7.00 each
500 pcs rm 6.50 each
1000 pcs rm6.00 each Free postage
1500 pcs rm5.50 each  Free postage



 Borong Bedak Sejuk TANAKA Original

ini adalah TANAKA original dari MYANMAR tu..dan ini juga adalah TATE by DEA tu dan ini adalah sama..x payh uols nak kata TANAKA tu x betul...TATE betull padahal benda sama...uols nak cantik ker uols nak label nora danish punya???klo nak cop nora danish korg tunggulah yer... ND buat labeling atas nama dia..

SILA BACA!!!!!! JGN PANDAI2 HBAQ X ORI PULA.. PY NK BG BRG HAMPA LAKU

DOK HBAQ PL KT PRODUCT MYANMAR X ORI..
TANAKA POWDER ADALAH BERASAL DARI NEGARA MYANMAR DAN DIPASARKAN DI MALAYSIA OLEH D.E.A IAITU DANISH EMPIRE ASSOCIATES (KELUARGA NORA DANISH)

Salam untuk semua.. Now nak perkenalkan produk terbaru BEDAK SEJUK TATE DEA ( DANISH EMPIRE ASSOCIATION).. Rahsia kulit cantik & gebu Nora Danish & Family..Nora Danish satu family dah guna bedak ni dan jadikan amalan..seperti yangg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. Fungsi Tate ni mcm bedak sejuk.. Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up..nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2.. Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari. Di Malaysia, TANAKA tidak begitu meluas penggunaan nya namun antara produk yang berasaskan tanaka adalah Bio Essence. D.E.A (Danish Empire Associates) iaitu syarikat milik keluarga pelakon terkenal, Nora Danish telah memasarkan produk bedak tanaka ini. Malah,Nora sendiri menggunakannya..

- rose(warna pink)
-jasmine(putih)
-krim(original)
-hijau(lemon)

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

3 comments:

  1. sesiapa nak oder sila inbox kat page purple borong kosmetik harap maklum

    ReplyDelete
  2. brapa gram ni sis

    ReplyDelete