Saturday, 19 May 2012

✿ Purple Borong Kosmetik Dropship Agent ✿

✿ SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH INBOX/PM PURPLE DI SINI K :) ✿
https://www.facebook.com/messages/PurpleBorongPage

Agent Dropship Purple Borong kosmetik
 

Apakah Itu Dropship?
Dropshipping merupakan teknik pengurusan rantaian pembekal di mana penjual tidak menyimpan stok tetapi memindahkan pesanan pembeli produk kepada pembekal untuk tujuan pembungkusan dan penghantaran produk terus ke alamat pembeli.

dengan kata lain,

dropship adalah suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.

Jika anda ingin berniaga tanpa mengeluarkan modal yang besar, dropship adalah kaedah yang terbaik. Ini bermakna anda boleh menjual tanpa modal, tanpa resiko dan tidak perlu membeli dan menyimpan stok.

Bisnes dropship ini amat sesuai untuk semua golongan tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, suri rumah, pekerja sepenuh masa mahupun seorang pesara. Ini adalah kerana perniagaan dropship ini:

- Tidak melibatkan modal yang besar.
- Tidak perlu menyimpan stok.
- Tidak perlu menyewa kedai mahupun menggaji pekerja.
- Risiko perniagaan ini amat rendah.
- Tidak perlu menghabiskan masa yang banyak.
- Boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa.
- Amat senang dan mudah diuruskan!

Dalam bisnes dropship ini, apa yang anda perlu tumpukan ialah cara bagaimana anda mahu menjual produk anda sama ada di blog, di laman bidaan seperti ebay, di forum-forum ataupun menjual di Facebook manakala pembekal pula akan menguruskan tempahan pelanggan anda, uruskan pembungkusan produk dan menguruskan penghantaran kepada pelanggan anda.

KEPADA YANG BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI DROPSHIP SILA INBOX SAYA

249 comments:

  1. Email sy siti_5048@yahoo.com.my.
    Sy bermint

    ReplyDelete
  2. Sya berminat..email sya..marcellacyla87@gmail.com

    ReplyDelete
  3. sy berminat..pls email me ASAP

    ladysha93@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. boleh saya dapat kan info lebih lanjut tentang ni.. email me, muzamil_erine@live.com

    ReplyDelete
  5. Hi all sesiapa yang berminat boleh inbox saya d FB page ya...https://www.facebook.com/messages/PurpleBorongPage 10q

    ReplyDelete
    Replies
    1. my email Emicott.trading@hotmail.com
      thanks

      Delete
  6. sy berminat nasha7009@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEAR INBOX KAT PAGE YA https://www.facebook.com/messages/PurpleBorongPage

      Delete
  7. email me alexgoh588@yahoo.com ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEAR INBOX KAT PAGE YA https://www.facebook.com/messages/PurpleBorongPage

      Delete
    2. saya berminat plz email saya ; cute.mumy@ymail.com

      Delete
    3. plez inbox.... suzanaalias84@gmail.com / fb Suzana Alias

      Delete
  8. Saya Berminat inbox me .. pooja_sanjivi88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. email sy jgk..benyaloy@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. saya ada kedai,,,dan saya berminat,,,saye belum pernah jual kosmetic tapi saya amat ber minat mengenai solekan,,,,,, inbox saya ya,,, wawacristal@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. saya berminat utk menjadi pemborong ...email saya serasalleh@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. sy bminat sgt .. email sy salbiah_azmi@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. i , sy berminat nk jd agent dropship , tlong email kn pda sy syimanazari@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. sya berminat...email saya murny8898@ymail.com

    ReplyDelete
  15. sy berminat.. email sy. zaraadore@gmail.com

    ReplyDelete
  16. hai dear, please email me at nhmi6390@hotmail.com :) asap yeah. tq

    ReplyDelete
  17. Sya berminat, please email Dawlahshop@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Saya jugak nak join...
    email saya : masmulyanisiri@gmail.com

    ReplyDelete
  19. sy berminat...zuhazlina.73@gmail.com

    ReplyDelete
  20. hello, bole pm email kat saya jugek...saya pun berminat..:)

    ReplyDelete
  21. hello bole email kat saya...saya berminat, hsb_edu@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. saya juga berminat... my email hielwiey8825@gmail.com

    ReplyDelete
  23. berminat... email saya: ariantiazahari@gmail.com TQ

    ReplyDelete
  24. sila email sy k purpleborong@gmail.com

    ReplyDelete
  25. sye brminat...pls email me cilicomel@gmail.com

    tq
    liza

    ReplyDelete
  26. Saya berminat. Sila email saya ami870405@yahoo.com. Tkasih.

    ReplyDelete
  27. sy berminat...tp boleh tau lebih lanjut terlebih dahulu...email me : mayanabilla@gmail.com...tq sis

    ReplyDelete
  28. saya berminat sangat ble email sy seccepat mungkin..tq.. eryn_zz@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. sya berminat plz email kan akk dawie878@gmail.com atau solehah.butik@gmail.com ASAP

    ReplyDelete
  30. sya brminat.( blh tahu lebih lanjut lagi ).email kan ke : azar_uc@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Mcm mana nak jadi ahli dropship produk ni

    roslan977@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  32. sy berminat..email sy..
    sweetrindiani81@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. saya juga berminat;
    bole email saya... zila_potek@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  34. sy berminat..email sy oyongacw@gmail.com

    ReplyDelete
  35. sy berminat sila email sy milky_mitty07@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. saye ade blog+fb page utk product sye :)
    email sye Pink_phatnatix@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  37. saya berminat email saya sweet_holly2000@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. saya berminat untuk menjadi agen dropship.sila pm saya myinfinityzone@yahoo.com. Terima kasih

    ReplyDelete
  39. berminat untuk jadi agen dropship email: kangolll@hotmail.com

    ReplyDelete
  40. berminat tuk jd agen dropship email: sya_nana85@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. sy berminat sila email featyhah@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. sy berminat
    ainnanne87@ymail.com

    ReplyDelete
  43. sya berminat...MarcellaSandra87@Gmail.com...tq.....<3

    ReplyDelete
  44. Email me too...juenwan@gmail.com

    ReplyDelete
  45. EMAIL SAYA JUGA eimm988@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Email sy juga, haslina_wasli@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. Sis, sy sangat2 berminat..nicetolove88@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. sy berminat ...nieza08@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Sy bminat..email Jannycecassandra@ymail.com
    TQ

    ReplyDelete
  50. Berminat la...email : nurcahaya_77@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  51. .saya berminat..email: harmoni604@gmail.com
    tq..

    ReplyDelete
  52. pm me amira_razip@hotmail.com

    ReplyDelete
  53. Sy berminat. Emel sy feride_13@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. inbox me plz.. nk tahu lebih lanjut ttg dropship ni.. zeeavee3011@gmail.com

    ReplyDelete
  55. please email me..catlina51@gmail.com

    ReplyDelete
  56. saya berminat email kepada saya malvilliael@gmail.com

    ReplyDelete
  57. sy berminat..pls email sy..shajiera@yahoo.com

    ReplyDelete
  58. pls email me too
    syaeva@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. saya berminat.
    email: mellissa.contessa@gmail.com

    ReplyDelete
  60. saya berminat.
    email: mellissa.contessa@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Sy berminat nak tahu mnegenai dropship
    eikacloset@gmail.com

    ReplyDelete
  62. saya berminat. ni emel saya my_ju90@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. Sis... sy berminat ... azieayu80@gmail.com

    ReplyDelete
  64. sy minat.,...email sy... jtk.mba0004@gmail.com

    ReplyDelete
  65. salam,,pls saya berminat sbg dropship.
    my email..bizmoharejab@gmail.com

    ReplyDelete
  66. salam saya berminat sbg dropship.my email...rosita.tukiran@gmail.com

    ReplyDelete
  67. assalam sy berminat utk jd agen dropship
    email saya...beautylife7880@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. saya berminat pls emel : iz.rizz@yahoo.com

    ReplyDelete
  69. sye bermint menjdi agent dropship supra color pless emel : zainalatika@gmail.com

    ReplyDelete
  70. saya berminat menjadi agent dropship plz email : zuriani.idris@sabah.gov.my

    ReplyDelete
  71. sy bminat email plz fatinayuniey@gmail.com

    ReplyDelete
  72. saya berminat utk dropship agent..emel saya mayra_arissa@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. Pm me szcmbox88@gmail.com

    ReplyDelete
  74. sy berminat.. pm sy mysweetbeautyshop@gmail.com

    ReplyDelete
  75. sy pun berminat nak jadi agen dropship...pm panda_cute2004@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  76. sy pn berminat pm sy nuralyaamanda5674@gmail.com

    ReplyDelete
  77. sy nk jd dropship email ker lyianamustaffa@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Sis, boleh jd agent dropship lg ker? Email sy zila_speck@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  79. kenapa sy di blog utk hantar sms pd sis..tq

    ReplyDelete
  80. saya berminat, plz email : cute.mumy@ymail.com

    ReplyDelete
  81. Im interested. please email me at neiza_ciekadoo@rocketmail.com

    ReplyDelete
  82. saya berminat ini email saya megan.fahrani@yahoo.com

    ReplyDelete
  83. saya berminat.email saya at ctcheery87@gmail.com

    ReplyDelete
  84. saya berminat.. email sya fyra_funky93x@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. nurulhuda.rosly@gmail.com...teramat berminat...

    ReplyDelete
  86. sy berminat...email sy sabbjazmeen@gmail.com

    ReplyDelete
  87. sy bmnt...sy pniaga online jgk n ingin mnmbhkn produk jualan.,..emel kpd sy ye.
    izzatihusna_07@Yahoo.com

    ReplyDelete
  88. Saya berminat utk jadi dropship. email saya princess.aredyla448@gmail.com

    ReplyDelete
  89. sy berminat utk jd dropship...email sy umi_morello@yahoo.com plz....

    ReplyDelete
  90. Email me please... honey_anyss@yahoo.com

    ReplyDelete
  91. saya nak jadi dropship...email saya juga yee..nafaz_22@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  92. Sesiapa yang berminat nak jadi agent dropship inbox AGENT DROPSHIP Kat sini k ✿ https://www.facebook.com/messages/PurpleBorongPage ✿

    Atau

    Email purple d sini purpleborong@gmail.com..letak tajuk NAK JADI AGENT DROPSHIP

    PURPLE TAK DPT EMIAL SATU PERSATU.. :)

    ReplyDelete
  93. Saya berminat pls email nurulamyrahnazwa@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Salam dear...

    Sesuai sangat bergiat aktif dalam perniagaan terutamnya dropship. Jadual dan masa fleksibel dan boleh menambah isi poket.

    Selain media sosial, ramai telah devote membuka blogshop sendiri, sambil promosi dan nampaknya ia sangat positif, lebih2 lagi guna tema2 blogger seperti ini. Sekadar berkongsi :-)

    Thks admin dan selamat berniaga semua.

    ReplyDelete
  95. Nak jadi agen dropship

    ReplyDelete
  96. Nak jadi agen dropship
    Emai fieszallyna@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  97. sy jdi agen dropship aishahyusofsiti@ymail.com

    ReplyDelete
  98. interested to be agen dropship babyana1984@gmail.com

    ReplyDelete
  99. Interested to be agent dropship isha82_pg@yahoo.com

    ReplyDelete
  100. TRUS INBOX PURPLE KAT PURPLE BORONG KOSMETIK

    ReplyDelete
  101. saye berminat nak jadi dropship noor.fieza@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. email ulieynz@hotmail.com

    ReplyDelete
  103. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  104. nak join jugak...berminat sangat..
    chanteqputehbeauty@gmail.com

    ReplyDelete
  105. plez inbox...@ suzanaalias84@gmail.com ...tq / fb: Suzana Alias

    ReplyDelete
  106. plz inbox flame_gurl87@hotmail.com..tq..fb: darlene maurice

    ReplyDelete
  107. saya berminat.. email ke xarra501@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. Sy berminat...email ke sy tengkuellena@gmail.com

    ReplyDelete
  109. saya berminat email ke saya beccaboms@gmail.com

    ReplyDelete
  110. pls send details rynz86@yahoo.com

    ReplyDelete
  111. Sy berminat..plz pm.. rinua_89@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  112. Minat jd dropship agent... mariastar696@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. missrainy60@yahoo.com.my, sy berminat

    ReplyDelete
  114. inbox sy juga..yukoziqbeibei@yahoo.com

    ReplyDelete
  115. inbox sy juga..yukoziqbeibei@yahoo.com

    ReplyDelete
  116. email sy pls stella0873@gmail.com

    ReplyDelete
  117. Salam.. sy berminat, sila pm at dewinordin899@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  118. Berminat email sya areinzam@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. Salam,saya berminat.Sila pm saya email iena_862005@yahoo.com.my
    terima kasih...

    ReplyDelete
  120. emel me shiraz_gurlz@yahoo.com

    ReplyDelete
  121. saya berminat email me wafiuddin_1029@yahoo.com

    ReplyDelete
  122. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  123. sorry salah bagi email..hehehe..saya nak jadi dropship..email saya..sarojaamin60@gmail.com..;;))

    ReplyDelete
  124. saya pun berminat..boboy_9595@yahoo.com.my terima kasih

    ReplyDelete
  125. saya juga berminat utk jd agent dropship,kindly email to me..ijanismail30@yahoo.com

    ReplyDelete
  126. Interested. Pm....email add saya ialah, light_peace2u@yahoo.com

    ReplyDelete
  127. Saya berminat untuk menjadi ahli dropship email saya mieza_ajee@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  128. Saya berminat juga.. munirahrazali7@yahoo.com

    ReplyDelete
  129. slm, sy bminat nk join jga, plez email cikgutinee@yahoo.com

    ReplyDelete
  130. saya juga berminat;
    bole email saya plz.... amalkhairu@yahoo.com

    ReplyDelete
  131. sy berminat email sy jugak...

    missemime@gmail.com

    ReplyDelete
  132. kami berminat.... email kan ke hasrolmizamhassan@belibelahstore.com

    ReplyDelete
  133. Pls mail to bshamsud1@gmail.com, tqvm

    ReplyDelete
  134. Sila email kepada saya untuk DOORSHIP:

    redgincu@yahoo.com

    hope dapat feedback segera

    ReplyDelete
  135. sila email sy utk dropship...
    ema_wan88@yahoo.com
    feedback diperlukan segera

    ReplyDelete
  136. sila email sy utk dropship
    chimot_bot@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. bminat mjd dropship
    email audrey_rozelle@yahoo.com

    ReplyDelete
  138. salam..sy berminat..
    sweetrindiani81@yahoo.com

    ReplyDelete
  139. berminat menjadi agen dropship email aishanabila2503@gmail.com


    ReplyDelete
  140. pls email me rosma_c84@yahoo.com

    ReplyDelete
  141. Minat sgt nk jd dropship...email kt saya game003421@gmail.com

    ReplyDelete
  142. Saya berminat... Minta emailkan maklumat lanjut ke primapesona@gmail.com

    ReplyDelete
  143. Saya berminat nak jadi dropship..email saya..nurulfithri8885@gmail.com

    ReplyDelete
  144. vvida6644@gmail.com TQVM

    ReplyDelete
  145. emel sy..bminat writeto_eiza92@yahoo.com

    ReplyDelete
  146. Me too nak juga jd egen kayeren88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  147. Interested email roslan2105@gmail.com

    ReplyDelete
  148. PM me sis... nur.auto8@yahoo.com

    ReplyDelete
  149. PM SAYA NURAZIAH72@YAHOO.COM

    ReplyDelete
  150. Saya berminat nak jadi agen dropship

    ReplyDelete
  151. Saya berminat jadi agen dropship, Email saya wantni77@yahoo.com

    ReplyDelete
  152. Saya berminat email. Ayoklaura@gmail.com

    ReplyDelete
  153. Saya berminat email. Ayoklaura@gmail.com

    ReplyDelete
  154. hii...saya berminat nak dropship..email:lynenotsocute@gmail.com

    ReplyDelete
  155. Please email yea, sy berminat :) eniesuzieyana@gmail.com

    ReplyDelete
  156. email saya syazlynnsaleh@yahoo.com

    ReplyDelete
  157. Sy nak sangat email saya ke leezcsb@gmail.com. .thankss

    ReplyDelete
  158. Sya bmint email sy plez harima_tenma00@yahoo.com

    ReplyDelete
  159. saya sangat berminat. emailkan pada saya azza.razali@gmail.com thanks sis!

    ReplyDelete
  160. email saya... firdaus_atans@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  161. Sy berminat. email sy aida9944@gmail.com

    ReplyDelete
  162. saya berminat nak jadi dropship..email saya farahmuhaiyiddin@yahoo.com.. tq

    ReplyDelete
  163. Saya berminat ..usopsantorian02@gmail.com

    ReplyDelete
  164. Email me fizaniee85@yahoo.com sy bminat jd agent dropship

    ReplyDelete
  165. sila inbox kat fb purple borong kosmetik

    ReplyDelete
  166. sy berminat pls email me details rosnimusa@yahoo.com

    ReplyDelete
  167. saya berminat..pls emil dgn detail marlianamaamor@yahoo.com

    ReplyDelete
  168. Saya berminat .. email saya stepaniesawailiam@ymail.com

    ReplyDelete
  169. Email...samsiah.salleh@gmail.com

    ReplyDelete
  170. emailkn sy info lanjut mslrose68@gmail.com

    ReplyDelete
  171. emailkn sy info lanjut mslrose68@gmail.com

    ReplyDelete
  172. email saya ..anisshanni@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  173. Saya berminat , email saya aqilaarifin007@gmail.com

    ReplyDelete
  174. Saya berminat utk mnjd agent dropship.sila emailkan detail pd sy.stylistacollection@gmail.com

    ReplyDelete
  175. sila inbox purple kat fb; purple borong kosmetik ok

    ReplyDelete
  176. Sy berminat utk borong atau dropship telekung dewasa dan kanak2. Email me at diana_is82@yahoo.com

    ReplyDelete
  177. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  178. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  179. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  180. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  181. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  182. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  183. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete
  184. saya berminat utk jadi agen dropship telekung kanak2. Boleh x email saya di : ielala1989@yahoo.com

    ReplyDelete