Sunday, 28 August 2011

Contact Us

OFFCIAL FAN PAGE
PURPLE BORONG KOSMETIK 
https://www.facebook.com/pages/Purple-Borong-Kosmetik/511546718977020?fref=ts
EMAIL : purpleborong@gmail.com 
SMS/WhatsApp : 019 3991984  | Admin Scha : 013 8587 996





26 comments:

  1. kak no pon takde ke? senang nak msg sbb kdg akak bz wat kje.. huhuhu tertunggu2 akak reply

    ReplyDelete
  2. akak barang miss rose semua ori ke? made in mana?

    ReplyDelete
  3. salam sejahtera..

    *DI ATAS PEMBELIAN RM200 KE ATAS ANDA LAYAK MENDAPAT HARGA BORONG HARAP MAKLUM.

    ni maknanya kalau kalo saya beli apa2 item sehingga bernilai RM200..Setiap item saya beli dapat diskaun seperti harga borong?walau pn saya beli satu item ja xsampai 3item each??

    ReplyDelete
  4. kena ambil 3 pcs setiap item bru kira harga borong dear kalau ambil 1 1 pcs rm200 tu bukan harga borong :)

    miss rose ni semua ori dr china

    hp 019 399 1984

    blh cari sy kat fb juga purple borong kosmetik tq :)

    ReplyDelete
  5. MAC product semua ini ori kah

    ReplyDelete
  6. I wanted to order something but i dont understand the language :(

    ReplyDelete
  7. lau teda num akaun cmna mo bt payment?

    ReplyDelete
  8. kak saya dah call u banyak kali tak angkat phone pun

    ReplyDelete
  9. saya dh whatsap tp no respon :(

    ReplyDelete
  10. saya nak tanya.klu beli satu produck boleh x termasuk dgn poslaju.

    ReplyDelete
  11. boleh cod area shah alam

    ReplyDelete
  12. ikutan donk boleh minta pin bb

    ReplyDelete
  13. Ye la..call x angkat..pm kat fb kdg2 x reply..x tau status pertanyaan @ payment dah dapat ke belum?whatsapp pun jrg reply...:-(

    ReplyDelete
  14. camne nk tau price utk product tu

    ReplyDelete
  15. nak tanya vs perfume nie original ke.

    ReplyDelete
  16. as slm...kalo nk mik item sendiri bleh ke???

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum... Saya ezan dari ipoh. Nak tanye saya nak ambik borong mungkin dalam 100 botol utk percubaan berniaga. Jadi kalau nak amik sendiri perfume tuh macam mana? Akak area mana yer? Boleh hubungi saya di facebook MUHAMMAD FAUZAN atau no 0165012982

    ReplyDelete
  18. i sis i nk order kryoolan tv paint stick

    ReplyDelete
  19. i ade jual kryolan, victoria secret, figure up, maicara secara borong n bnyk lg health n beauty... blh emel inhouse45@gmail.com or blh visit page ni ya tq

    https://www.facebook.com/InhouseKosmetik

    ReplyDelete
  20. Sis cam ne nak jadi agen dropship ???

    ReplyDelete
  21. Shipping to Singapore? Please email me annaannadarling@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. purple borong kosmetik ni ada kedai ke yg nak dilawati untuk area cheras?

    ReplyDelete
  23. Salam...kalau i nk borong kosmetik mcm mne ye..?? And kat mne tengok prodak2 kosmetik kalau nk pilihan order tq...xde fb ke..

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. OFFCIAL FAN PAGE

      PURPLE BORONG KOSMETIK

      https://www.facebook.com/PurpleBorongPage

      EMAIL : purpleborong@gmail.com

      SMS/WhatsApp : 019 3991984

      Delete